Mijn naam is Siebe Palmen, ik ben uitvaartzanger en de oprichter van Geleefde Liedjes. Sinds ik aan het Utrechts Conservatorium afstudeerde als zanger, stond ik op ontzettend veel podia en gelegenheden. Van poppodia tot theatervloeren en van bruiloften tot uitvaarten. Zo vier ik mijn drie belangrijkste elementen: het leven, de liefde en de dood. Het theater, de uitvaarten en herdenkingen hebben voor altijd een plek in mijn hart verworven.

Om naast mijn werk met eigen liedjes ook nog wat moois te kunnen doen met mijn flexibele agenda, ben ik daarom Geleefde liedjes begonnen.

Uitvaarten hebben, ondanks het verdriet, toch ook vooral iets moois. Ondanks én dankzij de locaties, de liedjes en de rituelen, is iedere uitvaart compleet uniek. Dankzij de verhalen en de redenen voor elke keuze die gemaakt wordt. En al zing ik honderd keer hetzelfde lied op elke uitvaart, het zal iedere keer anders zijn.

Ik vind het bijzonder eervol om uitgenodigd te worden te komen zingen op een uitvaart. Daarmee laat u me toe in een intieme gelegenheid en mag ik bijdragen aan een herinnering die u voor altijd met u meedraagt.

Om nog maar niet te spreken van de onontkomelijk voelbare liefde waar de ruimte zich op zo’n moment mee vult. Dit soort gelegenheden is daarom niet alleen voor u, maar ook voor mij iedere keer een ervaring die me altijd bijblijft.

Wilt u meer weten over hoe ik te werk ga? Kijk dan op de pagina Werkwijze voor meer informatie.

RVDH_20200512_SIEBE PALMEN_01RVDH_20200512_SIEBE PALMEN_01

Mocht u nu ook benieuwd zijn naar mijn werk als kleinkunstenaar, nodig ik u van harte uit om ook eens een kijkje te nemen op www.siebepalmen.nl.